Bedrukte banieren of borden

Bedrukte banieren en borden: bedrukte voileBij evenementen en beurzen wordt er vaak gebruik gemaakt van bedrukte banieren of borden om de aandacht van bezoekers naar een bepaalde stand of item te trekken. Ook zie je ze vaak bij een ingang, kassa of horecagelegenheid, zodat de bezoekers weten waar ze terecht kunnen voor b.v. de bonnenverkoop of het bestellen van drank of eten.

Maar ook als standhouder op een beurs kun je gebruik maken van bedrukte banieren of borden. Hierdoor krijgt de stand direct een persoonlijke uitstraling, met een hoge mate van herkenbaarheid en heb je voor de bezoekers een echte blikvanger om ze kennis te laten maken met jouw bedrijf. De eerste indruk is vaak het belangrijkst!

Verschillende materialen voor banieren en borden

Banieren en borden zijn leverbaar in verschillende materialen. De keuze bij het maken van het juiste materiaal, is afhankelijk waar je de banieren en borden wilt gaan monteren. Voor buiten gebruik moet je ander materiaal gebruiken dan voor binnen, omdat je buiten met weersinvloeden te maken hebt.

Bij banieren voor buitengebruik wordt er vaak gebruik gemaakt van PVC materiaal. Dit materiaal is ook geschikt voor binnen gebruik, maar wil je het vaker gebruiken en makkelijk kunnen opbergen, wordt er steeds vaker gekozen voor een textielsoort. De borden worden over het algemeen gemaakt van kunststof materiaal, maar ook daar zijn meerdere opties mogelijk.

Afhankelijk van de bevestiging kunnen deze op verschillende manieren worden afgewerkt. Zeilogen worden vaak gebruikt om het banier in te spannen in een aluminium frame of truss constructie. Maar steeds vaker wordt er gekozen voor een tunnelzoom boven en onder, waar een buis in wordt gestoken. Hierdoor kun je een mooie strakke wand creëren zonder dat er ringen te zien zijn of een banier ophangen aan een dakspant.

Opmaak van banieren

Decoriginals kan de bedrukte banieren leveren aan de hand van jouw aangeleverd digitaal drukbestand. Indien je zelf geen ervaring hebt met het opmaken van een goed drukbestand heeft Decoriginals een eigen dtp-afdeling die jou kan helpen om een goed ontwerp te maken. Decoriginals regelt alles, van ontwerp tot het monteren van de bedrukte materiaal op locatie.