BeeldschermenBeeldschermen

Beeldschermen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken van een beurs of evenement. Door gebruik te maken van een beeldscherm zal de aandacht van de bezoekers tijdens een beurs of evenement vele malen hoger zijn dan zonder een beeldscherm. Doordat er bewegende beelden worden uitgezonden, wordt de aandacht naar het beeldscherm getrokken. Hierdoor wordt de aandacht van bezoekers getrokken en is het voor de standhouder makkelijker om de potentiële klanten bekend te maken met jouw bedrijf.

Formaat beeldscherm

Het formaat van een beeldscherm dat het beste geschikt is voor jouw evenement, is afhankelijk van de ruimte die je ter beschikking hebt. Zo kun je in een kleinere stand gebruik maken van een kleiner formaat beeldscherm dan wanneer je een groter oppervlak ter beschikking hebt. Om het juiste formaat beeldscherm te bepalen kunnen wij samen kijken naar de invulling van de stand en waar je het beste het beeldscherm kunt plaatsen, zodat je optimaal gebruik maakt van het beeldscherm met het juiste formaat.

Beeldschermen: Touchscreen op elektrisch statiefPresentatie

Op een beeldscherm kun je een presentatie laten zien. Dit kan een bedrijfsfilm zijn, maar het kunnen ook alleen foto’s zijn die je wilt laten zien. Het kan ook een combinatie zijn van beide.

Beeldschermen: Media Flight CaseHet belangrijkste van wat je wilt laten zien aan de bezoekers, is dat het een open architectuur heeft. Dat wil zeggen dat de bezoekers op elk willekeurig moment kunnen inhaken. Zorg daarom voor compacte en krachtige slogans of teksten. Wat je niet kunt uitdrukken in enkele woorden, is waarschijnlijk niet geschikt om te plaatsen in je presentatie.

Ook is het belangrijk om een presentatie of film niet te lang te laten duren. Hierdoor kun je sneller contact maken met je potentiele klanten. Hier geldt dan ook weer hoe korter hoe beter. Het is tenslotte puur om je potentiele klanten kennis te laten maken met je bedrijf. Doordat ze interesse hebben in je presentatie, is het maken van contact met je potentiele klanten een stuk makkelijker.

Voor meer informatie voor het verhuren van onze beeldschermen kunt u contact met ons opnemen.