Decoratie

Decoratie is er in veel verschillende variaties. Zo kun je denken aan meubels en attributen, maar wij houden ons vooral bezig met de decoraties van tenten en evenementlocaties.

Decoriginals ziet het als een uitdaging de ruimte te mogen decoreren waar jouw evenement wordt georganiseerd. Wij weten de juiste sfeer te creëren binnen jouw evenementenlocatie door middel van het aanbrengen van plafond en wanddecoraties met evenement stoffering of gordijnen en verlichting. Een betonnen muur wordt zo een luxe gordijnwand, het halplafond een feestelijke tent.

Tent decoratie

Voor het decoreren van tenten werken wij vooral met evenement stoffering en gordijnen, die vaak op maat worden gemaakt of wij maken de evenement stoffering en gordijnen passend op locatie. Door deze manier kun je een standaard tent ombouwen tot een chique locatie waar jouw gasten zich volledig op hun gemak zullen voelen. Of het nu een vierkante of ronde tent is, wij maken in ons eigen atelier alles op maat. Hierdoor kunnen wij snel schakelen mochten zich op het laatste moment nog wijzigingen voordoen.

Verlichting

Speciaal voor grote ruimtes hebben wij lampen met een doorsnede van 2 meter. Door aan deze lampen koordgordijnen (te verkrijgen in wit en zwart) of kralen, die speciaal gemaakt zijn voor deze lampen, te hangen ontstaat er een object waardoor de ruimte meteen de juiste sfeer krijgt en een mooie eyecatcher heeft.

Sporthal en bedrijfsruimte

Ook kun je onze decoraties gebruiken om een sporthal of bedrijfsruimte in te richten voor een feest. Zo kun je b.v. de bedrijfsruimte waar normaal gewerkt wordt ombouwen en gebruiken voor een bedrijfsfeest.

Regelmatig decoreren wij ook sporthallen, waar wij betonnen muren en tribunes wegwerken d.m.v. een gordijnwand te plaatsen met ons speciale Pipe & Drape systeem. Dit is een systeem dat zelfstandig neer gezet kan worden, waardoor je een ruimte kleiner kunt maken. Hierdoor ontstaat er een ruimte die op maat gemaakt is voor het aantal gasten die uitgenodigd zijn.