Evenement stoffering en gordijnen

Gaat het om de aankleding van een hele ruimte of alleen voor b.v. een beursstand! Heeft uw evenement een lichte uitstraling of kiest u voor statig zwart? Een warme omlijsting of juist zakelijk blauw nodig? Om aan dergelijke vragen en wensen tegemoet te komen hebben wij standaard een breed assortiment aan evenement stoffering en gordijnen in de kleuren zwart, wit, rood of blauw, waarmee we oneindig kunnen combineren. Maar ook voor andere kleuren is Decoriginals gespecialiseerd in evenement stoffering en gordijnen van brandwerend textiel.

Evenement stoffering en gordijnen op maat

Decoriginals heeft een eigen naaiatelier waar wij zelf de evenement stoffering of gordijnen op maat maken. Evenement stoffering of gordijnen voor bijvoorbeeld een tribune of het afrokken van een podium hebben vaak een afwijkende maat, toch worden deze regelmatig gebruikt. In dat geval kan het lonend zijn om evenement stoffering of gordijnen op maat door ons te laten maken. De gemaakte evenement stoffering of gordijnen worden geheel naar wens afgewerkt. Dit kan bijvoorbeeld door middel van zeilogen, klittenband of knooplint.

Evenement stoffering en gordijnen als afscheiding

Gordijnwanden kunnen worden gebruikt om de akoestiek te verbeteren of om de locatie te verkleinen of op te delen in kleinere ruimtes. Bijvoorbeeld om kleedkamers of seminarruimtes te maken. Decoriginals beschikt over het zogenaamde Pipe & Drape systeem. Dit is een zelfstandig staand systeem waarmee je met evenement stoffering of gordijnen als afscheiding kunt maken. Dit systeem kan in vrijwel elk gewenste opstelling tot 4.5 meter hoogte opgezet kan worden. Voor hoger dan 4.5 meter gebruiken we, indien mogelijk, een hangend systeem.

Bedrukte materialen

Voor de aankleding van uw evenement of beursstand kunnen wij op maat gemaakte bedrukte materialen leveren. Hierdoor krijgt uw evenement of beursstand nog meer een persoonlijke uitstraling en trekt het extra aandacht van bezoekers.

Afhankelijk van de gewenste uitstraling en sfeer is er een grote keuze in bedrukte materialen. Zo kun je denken aan b.v.: Banieren, zowel PVC als Textiel verkrijgbaar. Maar ook voor bedrukte borden kunt u bij ons terecht. Tevens hebben wij materialen die speciaal geschikt zijn voor dubbelzijdige bedrukking of voor buitengebruik. Voor elk evenement kunnen wij de juiste materialen leveren.

Bedrukte materialen die op maat geleverd worden, kunnen op diverse manieren afgewerkt worden. De meest voorkomende afwerkingen zijn d.m.v. zeilogen, tunnelzoom, klittenband of knooplint.