Montage medewerker

Wat is je uitdaging in deze functie?

Decoriginals in Den Bosch is ter uitbreiding van hun team op zoek naar nieuwe collega’s! Wil jij jezelf als (technische) alleskunner bezighouden met het voorbereiden en bouwen van unieke stands voor toffe opdrachtgevers? Werk je graag op verschillende locaties waar je tevens als aanspreekpunt fungeert? En lijkt het je leuk om deel uit te maken van een gepassioneerd team? Dan komt Decoriginals graag met jou in contact!

Decoriginals is dé partner als het gaat om het faciliteren van beurzen & evenementen. Zij zijn gespecialiseerd in het bieden van diverse diensten: riggen, truss constructies, verlichting, decoratie, unieke standbouw, evenementen stofferingen en gordijnen, beeldschermen en banieren maar ook project management. Als hoofdleverancier van diverse beurs en evenement locaties in Nederland (zoals de Brabanthallen), fungeren zij als sparringpartner en denken zij mee met het uitwerken van de plannen.

Wat is jouw uitdaging in deze functie?
Als montage medewerker bij Decoriginals werk je samen met je collega’s aan de opbouw, montage en afbouw van (middel)grote stands en beurzen. Je bereidt de stand voor in de werkplaats, maakt proefopstellingen en bouwt de stands tijdens beurzen, exposities en andere evenementen. Samen met een deskundig team zorg je voor een prachtig resultaat waarbij je de verwachtingen van de klant iedere keer weer overtreft. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het leveren van de beste kwaliteit en de juiste uitstraling van de stand. Je bent als montage medewerker uiteraard het visitekaartje van Decoriginals!

Wie
ben jij?

Wat heeft Decoriginals jou te bieden?
Werken bij Decoriginals betekent werken bij een informeel bedrijf, die zijn focus heeft op het leveren van kwaliteit! Dit doen ze in eerste plaats door op een informele manier maar vooral ook met respect voor elkaar, de klant en de omgeving om te gaan. Zij helpen en motiveren elkaar en wachten niet af. Ze gaan dan ook over tot actie! Uiteraard houden ze van gezelligheid, maar nemen ook allemaal hun eigen verantwoordelijkheid. Naast goed werkgeverschap wordt jou ook het volgende aangeboden:

Waar ga je werken?
Decoriginals adviseert, faciliteert en realiseert beurzen en evenementen. Met alles onder één dak op het gebied van beurzen maken zij het verschil. Volgens eigen zeggen: ‘Wij bedenken op een eigenzinnige manier de beste oplossing voor onze klanten!”

De kernwaarden van Decoriginals zijn klantgerichtheid, betrokkenheid, originaliteit en deskundigheid. De organisatie bestaat ongeveer uit 24 medewerkers en zijn te omschrijven als deskundig, betrokken en enthousiast. En hebben een vestiging in  Den Bosch en Hardenberg.

Enthousiast geworden?
Leuk! We zijn benieuwd naar wie jij bent. We ontvangen graag je cv via de sollicitatiebutton op de vacaturepagina. Heb je nog vragen over de functie en/of de organisatie? Neem gerust contact op met Hang Do via: (06) 2471 4823. Je kunt ook mailen naar hang@steamz.nl