Truss constructies

Truss constructies worden veelal toegepast op beurzen en evenementen, maar ook zie je ze steeds vaker bij moderne interieurs in b.v. winkels. Trussen zijn koppelbare aluminium buisconstructies waarmee we afstanden overbruggen of hoogtes creëren. Of je ze nu gebruikt bij het maken van een volledige stand of voor het ophangen van verlichting, de mogelijkheden van truss constructies zijn oneindig, daardoor zeer geschikt voor elk evenement.

Truss constructies als standbouw

Als je deelneemt aan een beurs of evenement kun je vaak vanuit de organisatie een standaard standbouw stand huren. Maar hou je van een stoere moderne uitstraling en wil je iets extra’s dan is een truss constructie als standbouw een goed alternatief voor je stand.

Doordat truss constructies makkelijk toepasbaar zijn, snel op te bouwen en van duurzaam materiaal is, zijn truss constructies zeer aantrekkelijk in prijs om te huren.

Totaalpakket voor truss stands

Alle formaten, vormen en uitstralingen zijn mogelijk bij een truss stand. Door aan de truss constructie verlichting, gordijnen, vloerbedekking en meubels toe te voegen ontstaat er een totaalpakket voor truss stands. Dit totaalpakket kunnen wij je allemaal leveren, zodat je maar één contactpersoon hebt voor het bouwen van je truss stand. Wij nemen je hierbij een hoop werk uit handen, zodat jij je kunt richten op je corebusiness.

Door een persoonlijke uitstraling te geven en om de aandacht van de bezoekers te trekken kun je jouw stand personaliseren door bedrukte banieren te gebruiken, b.v. als achterwand, frieslijst of als eyecatcher aan de voorzijde van uw stand te plaatsen. Hierdoor trekt het extra aandacht van de bezoekers. Onze DTP-afdeling helpt je graag om je eigen banieren te ontwerpen of je levert zelf de kant-en-klare drukbestand aan en wij zorgen dat jouw banier gedrukt wordt geleverd tijdens de beurs of het evenement.

Beeldscherm

Ook het plaatsen van een beeldscherm in je stand trekt extra aandacht van de bezoekers. Je kunt op een beeldscherm b.v. een bedrijfspresentatie laten zien of op onze touchscreens laten zien hoe je bestelsite eruit ziet en potentiële klanten laten zien hoe dat werkt. Heb je geen opbergruimte op je stand, dan kun je kiezen voor een Media Flight Case. Hierin zit een opbergruimte voor folders sleutels of b.v. je tas.

Wil jij meer informatie over truss constructies, kijk dan op onze speciale site voor standbouw van truss of neem dan contact met ons op.