Verlichting

Tijdens een beurs of evenement is het belangrijk om een goede verlichting te hebben. Bij een goede verlichting breng je een stand of evenement echt tot leven en trekt het de aandacht van bezoekers, waardoor het letterlijk in de schijnwerpers komt te staan. Door verlichting op de juiste plaatsen aan te brengen kun je de gewenste sfeer creëren. Decoriginals beschikt over ruime ervaring en heeft een ruim assortiment spots en breedstralers.

Ruime keuze

Door de ruime keuze die Decoriginals heeft, kunnen wij elk soort verlichting realiseren. Van helder witte werkverlichting tot en met warme zachte sfeerverlichting. Maar ook voor het uitlichten van banieren of voor speciale kleureffecten, hebben wij de juiste lamp beschikbaar in onze ruime keuze. Voorafgaand aan een beurs of evenement kunnen wij samen met u bekijken welke verlichting gewenst is en welke daarvoor het meest geschikt is. Zo heeft u tijdens de beurs of het evenement de juiste belichting en zal uw stand of object beter tot zijn recht komen, waardoor u bij de bezoekers meer op valt.

Soorten lampen

Decoriginals heeft verschillende soorten lampen, waarbij je ook nog keuze hebt uit halogeen of gasontlading lampen. Het verschil tussen halogeen en gasontlading is dat halogeen lampen een warmer licht produceren, maar ook dat gasontlading lampen energiezuiniger en een meer daglicht (kouder licht) effect geven.

Wanneer u op zoek bent naar passende en gespecialiseerde beurs- of evenementenverlichting bent u bij Decoriginals aan het juiste adres!

De meest gebruikte lampen hebben wij voor u hieronder uitgelicht.